Εκπαίδευση

Γνωρίστε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του HOLITOUCH 2022-2023

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH διδάσκουμε όλες τις μεθόδους που εφαρμόζουμε. Στόχος μας η μετεκπαίδευση επαγγελματίων υγείας αλλά και όλων όσων ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και θεραπείας.

Εκπαίδευση στην Ολιστική Θεραπεία

Tο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH προετοίμασε ένα πλήρες πακέτο σπουδών στην Ολιστική Θεραπεία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση στην Ρεφλεξολογία, στον Ηλεκτροβελονισμό, στην Ολιστική Μάλαξη και στην Βοτανοθεραπεία.

Έναρξη προγράμματος: 15 Οκτωβρίου 2022

Ηλεκτροβελονισμός

Εκπαίδευση στον Ηλεκτροβελονισμό

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH εφαρμόζουμε και διδάσκουμε την μέθοδο του ηλεκτροβελονισμού για την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων, νευρομυοσκελετικών δυσλειτουργιών και εθισμών (διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ κ.α.)

Έναρξη προγράμματος: 15 Οκτωβρίου 2022

Εκπαίδευση στην Ρεφλεξολογία

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH, ομάδα έμπειρων ρεφλεξολόγων διδάσκει τις τεχνικές της Ρεφλεξολογίας για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων και δυσλειτουργιών του οργανισμού με σκοπό την εξισορρόπηση του οργανισμού και την επαναφορά της ομοιόστασης.

Έναρξη προγράμματος: 22 Οκτωβρίου 2022

Εκπαίδευση στην Ολιστική Μάλαξη

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH εφαρμόζουμε και διδάσκουμε διάφορους τύπους Ολιστικής Μάλαξης όπως Sport Massage, Deep Tissue Massage, Relax Massage, Trigger Point κ.α.

Έναρξη προγράμματος: 5 Νοεμβρίου 2022

Εκπαίδευση στην Βοτανοθεραπεία

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα βοτανοθεραπείας. Στόχος της εκπαίδευσης είναι να γνωρίσουμε τον ενεργειακό χαρακτήρα και τις θεραπευτικές ιδιότητες τον ελληνικών βοτάνων και να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε τα βότανα και πώς να φτιάχνουμε απ’ αυτά θεραπευτικά παρασκευάσματα.

Έναρξη προγράμματος: 26 Νοεμβρίου 2022

%d bloggers like this: