Υπηρεσίες

HOLITOUCH

Holistic Treatments & Training

Treat yourself… Train your mind…

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Αμμοχώστου 14
Άλιμος, Αθήνα 17455

Στο Κέντρο Εφαρμογής & Εκπαίδεσης HOLITOUCH, μπορείτε να βρείτε Ολιστικές, Συμπληρωματικές και Εναλλακτικές υπηρεσίες υγείας.

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι μια συμπληρωματική, αφάρμακος μέθοδος που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στα χέρια, στο πρόσωπο και στα αυτιά κατά την οποία ο χειριστής – ρεφλεξολόγος, με ειδικές πιέσεις και χειρισμούς ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοίασης – αυτοθεραπείας του οργανισμού με σκοπό να επιφέρει την εξισορρόπηση – ομοιόσταση του οργανισμού.

Μία συνεδρία Ρεφλεξολογίας μπορεί να δράσει ολιστικά στο όλον – σύνολο των συστημάτων του σώματος ή και επιμέρους σ’ ένα ή και περισσότερα συστήματα ξεχωριστά.

Θεραπεία Ρεφλεξολογίας

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH, ομάδα έμπειρων ρεφλεξολόγων εφαρμόζει και διδάσκει τις τεχνικές της Ρεφλεξολογίας για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων και δυσλειτουργιών του οργανισμού με σκοπό την εξισορρόπηση του οργανισμού και την επαναφορά της ομοιόστασης, όπως:

 • παθήσεις του μυοσκελετικού,
 • του νευρικού, του ορμονικού,
 • του λεμφικού συστήματος κ.α.,

Manual Neuro Therapy (ΜΝΤ-ΝR)

Η δια χειρών Νευροθεραπεία είναι μία σύγχρονη νευροεπιστήμη που σκοπεύει στη διαχείριση του πόνου και των νευρομυοσκελετικών διαταραχών.

Manual Neuro Therapy

Αποτελείται από τα εξής μέρη:

 • Νευρορεφλεξολογία
  μέσω πιέσεων και χειρισμών στο περιόστεο του σκελετού του άκρου πόδα και των νευροανακλαστικών σημείων του, επιτυγχάνεται εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος.
 • Σπονδυλικός Συντονισμός
  Εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος με ειδικούς χειρισμούς στη σπονδυλική στήλη.
 • Σπλαχνική κινητοποίηση
  Κινητοποίηση περιτονίας των κοίλων οργάνων (σπλάχνων) για την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος.

Ηλεκτροβελονισμός

Ο ηλεκτροβελονισμός είναι μια σύγχρονη τεχνική διέγερσης των κλασσικών σημείων του βελονισμού της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, χωρίς τη χρήση βελόνας (που πολλοί άνθρωποι φοβούνται).

Είναι μια ολιστική μέθοδος που σημαίνει ότι έχει εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα δυσλειτουργιών και παθήσεων του οργανισμού χωρίς να αποκαθιστά το μέρος αλλά το σύνολο (όλον – ολιστική), με σκοπό την επαναφορά της ομοιόστασης.

Θεραπεία Ηλεκτροβελονισμού

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH εφαρμόζουμε και διδάσκουμε την μέθοδο του ηλεκτροβελονισμού για την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων, νευρομυοσκελετικών δυσλειτουργιών και εθισμών (διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ κ.α.)

Οι διαταραχές στο ενεργειακό μας πεδίο και συγκεκριμένα στα κανάλια που ρέουν στο σώμα μας, τους μεσημβρινούς, προκαλούν ασθένειες σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική. Ο ηλεκτροβελονισμός βοηθά τον οργανισμό να επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση δηλαδή να είναι υγιής.


Αισθητικός Ηλεκτροβελονισμός

Ο αισθητικός ηλεκτροβελονισμός είναι μια εναλλακτική,  μη επεμβατική μέθοδος που βελτιώνει τα σημάδια του γήρατος, δίνει λάμψη κ φρεσκάδα. Σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική στο πρόσωπο αποτυπώνονται, σημάδια που σχετίζονται με την κατάσταση του Σώματος, π.χ. η έλλειψη ύπνου, δημιουργεί μαύρους κύκλους.

Πως δρα ο αισθητικός ηλεκτροβελονισμός

Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνει την ελαστικότητα  και επαναφέρει  την σφριγηλότητα του δέρματος

Αισθητικός Ηλεκτροβελονισμός
Που βοηθά ο αισθητικός ηλεκτροβελονισμός
 • Εξαφανίζει τις ρυτίδες
 • Ανορθώνει του οβάλ του προσώπου
 • Μειώνει τα οιδήματα  και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
 • Μειώνει τις δυσχρωμίες στο δέρμα
 • Δίνει λάμψη και σφριγηλότητα στο δέρμα
Διάρκεια Θεραπείας

Θα χρειαστούν 8 με 10 συνεδρίες, μια με δυο φορές την εβδομάδα. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι περίπου 50 λεπτά. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, τα αποτελέσματα είναι ορατά.


Εξισορρόπηση Λεμφικού Συστήματος

Έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε την λειτουργία του λεμφικού συστήματος με την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως είναι η κυτταρίτιδα, η απορρόφηση του λίπους και η κατακράτηση υγρών, αγνοώντας τον σπουδαιότερο ρόλο που παίζει στον οργανισμό καθώς αποτελεί «την πρώτη γραμμή» της ανοσολογικής άμυνάς του.

Το Λεμφικό Σύστημα που είναι ο «καθαριστής» του οργανισμού, εκτός από την εξισορρόπηση των υγρών του σώματος και την απορρόφηση του λίπους, είναι αυτό που θα συλλέξει όλα τα άχρηστα παθογόνα κύτταρα, βακτήρια, μικροοργανισμούς και τοξίνες και μέσω των λεμφαγγείων θα τα μεταφέρει στους λεμφαδένες όπου και θα εξουδετερωθούν από τα λεμφοκύτταρα .

Καθώς το Λεμφικό Σύστημα στερείται «αντλίας» (όπως είναι η καρδιά για το κυκλοφορικό) χρησιμοποιεί το μυικό σύστημα του οργανισμού, συνεπώς η κίνηση – άσκηση συμβάλει άμεσα στην καλή κινητικότητα της λέμφου. Έλλειψη άσκησης οδηγεί σε μειωμένη κινητικότητα του λεμφικού συστήματος οπότε και σε μειωμένη άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις – ασθένειες.

Λεμφικό Μασάζ

Η συνεδρία τεσσάρων σημείων του HOLITOUCH περιλαμβάνει:

 • Ρεφλεξολογία – ενεργοποίηση λεμφικού συστήματος
 • Εξισορρόπηση νευρικού και ορμονικού συστήματος
 • Ρύθμιση μεταβολισμού
 • Ηλεκτροβελονισμός – τόνωση της λεμφικής ροής
 • Λεμφική παροχέτευση – αύξηση κινητικότητας της λέμφου, διαστολή των λεμφαγγείων
 • Κινησιοθεραπεία – στοχευμένη άσκηση για αύξηση λειτουργίας λείων και γραμμωτών μυών για ενεργοποίηση της αντλίας του λεμφικού συστήματος

Τraditional Thai Massage (nuad massage)

Το Tαϊλανδέζικο μασάζ είναι ένα από τα αρχαιότερα ολιστικά θεραπευτικά συστήματα και αποτελεί, ίσως, τον καλύτερο συνδυασμό παραδοσιακής ανατολικής φιλοσοφίας και “συμβατικής” θεραπευτικής προσέγγισης.

Η τεχνική εκτελείται στο έδαφος, με τον δέκτη ντυμένο με άνετο ρουχισμό, ενώ ο χειριστής ασκεί πιέσεις ακριβείας χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες, τις παλάμες, τους πήχεις και τα πόδια.

Το Ταϊλανδέζικο μασάζ έχει επιρροές από την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Αγιουβέρδα (Ινδική ιατρική), καθώς οι πιέσεις γίνονται πάνω στα ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινοί) του σώματος, ενώ οι χειρισμοί έχουν δράση τόσο σε μυοσκελετικό όσο και σε νευρομυϊκό επίπεδο.

Ετσι, λοιπόν, επιτυγχάνεται μια άμεση εξισορρόπηση του ενεργειακού πεδίου του δέκτη και μια βαθιά χαλάρωση του νευρικού συστήματος και του μυϊκού ιστού.

Τraditional Thai Massage (nuad massage)

Ως εκ τούτου, το άγχος, οι πόνοι του μυοσκελετικού, οι δυσκαμψίες (πνευματικές και σωματικές), η υπερκόπωση, τα περιφερικού τύπου προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, είναι λίγες μόνο από τις διαταραχές που μπορούν σταδιακά να εξομαλυνθούν με τους χειρισμούς του Ταιλανδέζικου μασάζ.


Sport Massage

Αθλητική μάλαξη, με δυναμικούς χειρισμούς  και διατάσεις. Ιδανική για ανθρώπους που γυμνάζονται, αλλά ταυτόχρονα βιώνουν και μία έντονη καθημερινότητα.

Sport Massage

Deep Tissue Massage

Μάλαξη βαθέως ιστού, για βαθιά μυοπεριτονιακή χαλάρωση και εξισορρόπηση των νευρομυοσκελετικών διαταραχών.

Deep Tissue Massage

Relax & Release Massage

Χαλαρωτική, πιο ήπια μάλαξη για εξισορρόπηση του νευρικού, κυρίως συστήματος και αύξηση της αιματικής ροής.

Relax & Release Massage

4 Hands Relax & Release Massage

Το Relax & Release Massage από δύο θεραπευτές, οι οποίοι με απόλυτα συντονισμένους χειρισμούς διπλασιάζουν το ευεργετικό αποτέλεσμα.

4 Hands Relax & Release Massage

Trigger Point Massage

Δυναμική μάλαξη με πιέσεις στα trigger point (μυοπεριτονιακά σημεία πυροδότησης πόνου), με σκοπό την ανακούφιση από μυικούς σπασμούς και πόνους.


Bodyworks

Στον ειδικά εξοπλισμένο χώρο κινησιοθεραπείας του HOLITOUCH εκτελούνται προγράμματα στοχευμένης λειτουργικής προπόνησης (functional training) κατά άτομο ή ζεύγος.

4 Hands Relax & Release Massage


Πολυ φιλικό περιβάλλον με όμορφη ατμόσφαιρα σε ολα τα δωμάτια! Ο χώρος περιβάλλεται μόνο με θετική ενέργεια και γνώστες του επαγγέλματος!

Αnneza K.


Θέλετε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας;

%d bloggers like this: