Ολιστικές Θεραπείες

HOLITOUCH

Holistic Treatments & Training

Treat yourself… Train your mind…

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Στο Κέντρο Εφαρμογής & Εκπαίδεσης HOLITOUCH, μπορείτε να βρείτε Ολιστικές, Συμπληρωματικές και Εναλλακτικές υπηρεσίες υγείας.

Ρεφλεξολογία

Η Ρεφλεξολογία είναι μια συμπληρωματική, αφάρμακος μέθοδος που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στα χέρια, στο πρόσωπο και στα αυτιά κατά την οποία ο χειριστής – ρεφλεξολόγος, με ειδικές πιέσεις και χειρισμούς ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοίασης – αυτοθεραπείας του οργανισμού με σκοπό να επιφέρει την εξισορρόπηση – ομοιόσταση του οργανισμού.

Μία συνεδρία Ρεφλεξολογίας μπορεί να δράσει ολιστικά στο όλον – σύνολο των συστημάτων του σώματος ή και επιμέρους σ’ ένα ή και περισσότερα συστήματα ξεχωριστά.

Θεραπεία Ρεφλεξολογίας

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH, ομάδα έμπειρων ρεφλεξολόγων εφαρμόζει και διδάσκει τις τεχνικές της Ρεφλεξολογίας για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων και δυσλειτουργιών του οργανισμού με σκοπό την εξισορρόπηση του οργανισμού και την επαναφορά της ομοιόστασης, όπως:

 • παθήσεις του μυοσκελετικού,
 • του νευρικού, του ορμονικού,
 • του λεμφικού συστήματος κ.α.,

Αισθητικός Ηλεκτροβελονισμός

Ο αισθητικός ηλεκτροβελονισμός είναι μια εναλλακτική,  μη επεμβατική μέθοδος που βελτιώνει τα σημάδια του γήρατος, δίνει λάμψη κ φρεσκάδα. Σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική στο πρόσωπο αποτυπώνονται, σημάδια που σχετίζονται με την κατάσταση του Σώματος, π.χ. η έλλειψη ύπνου, δημιουργεί μαύρους κύκλους.

Πως δρα ο αισθητικός ηλεκτροβελονισμός

Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, αυξάνει την ελαστικότητα  και επαναφέρει  την σφριγηλότητα του δέρματος

Αισθητικός Ηλεκτροβελονισμός
Που βοηθά ο αισθητικός ηλεκτροβελονισμός
 • Εξαφανίζει τις ρυτίδες
 • Ανορθώνει του οβάλ του προσώπου
 • Μειώνει τα οιδήματα  και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
 • Μειώνει τις δυσχρωμίες στο δέρμα
 • Δίνει λάμψη και σφριγηλότητα στο δέρμα
Διάρκεια Θεραπείας

Θα χρειαστούν 8 με 10 συνεδρίες, μια με δυο φορές την εβδομάδα. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι περίπου 50 λεπτά. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, τα αποτελέσματα είναι ορατά.


Εξισορρόπηση Λεμφικού Συστήματος

Έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε την λειτουργία του λεμφικού συστήματος με την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως είναι η κυτταρίτιδα, η απορρόφηση του λίπους και η κατακράτηση υγρών, αγνοώντας τον σπουδαιότερο ρόλο που παίζει στον οργανισμό καθώς αποτελεί «την πρώτη γραμμή» της ανοσολογικής άμυνάς του.

Το Λεμφικό Σύστημα που είναι ο «καθαριστής» του οργανισμού, εκτός από την εξισορρόπηση των υγρών του σώματος και την απορρόφηση του λίπους, είναι αυτό που θα συλλέξει όλα τα άχρηστα παθογόνα κύτταρα, βακτήρια, μικροοργανισμούς και τοξίνες και μέσω των λεμφαγγείων θα τα μεταφέρει στους λεμφαδένες όπου και θα εξουδετερωθούν από τα λεμφοκύτταρα .

Καθώς το Λεμφικό Σύστημα στερείται «αντλίας» (όπως είναι η καρδιά για το κυκλοφορικό) χρησιμοποιεί το μυικό σύστημα του οργανισμού, συνεπώς η κίνηση – άσκηση συμβάλει άμεσα στην καλή κινητικότητα της λέμφου. Έλλειψη άσκησης οδηγεί σε μειωμένη κινητικότητα του λεμφικού συστήματος οπότε και σε μειωμένη άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις – ασθένειες.

Εξισορρόπηση Λεμφικού Συστήματος

Η συνεδρία περιλαμβάνει:

 • Ρεφλεξολογία – ενεργοποίηση λεμφικού συστήματος
 • Εξισορρόπηση νευρικού και ορμονικού συστήματος
 • Ρύθμιση μεταβολισμού
 • Ηλεκτροβελονισμός – τόνωση της λεμφικής ροής
 • Λεμφική παροχέτευση – αύξηση κινητικότητας της λέμφου, διαστολή των λεμφαγγείων
 • Κινησιοθεραπεία – στοχευμένη άσκηση για αύξηση λειτουργίας λείων και γραμμωτών μυών για ενεργοποίηση της αντλίας του λεμφικού συστήματος
 • Μαδεροθεραπεία – ή Θεραπεία ξύλου είναι μια ολιστική τεχνική μάλαξης με ειδικά σχεδιασμένα ξύλινα εργαλεία, που καθιστούν τη θεραπεία 100% φυσική χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις. Εξισορροπεί το λεμφικό σύστημα, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, καταπολεμά το τοπικό λίπος, τη κυτταρίτιδα και τη κατακράτηση των υγρών. Το πλεονέκτημα της χρήσης των ξύλινων εργαλείων είναι να επιτρέπουν την έντονη πίεση στην ινώδη κυτταρίτιδα και να απομακρύνουν τις αποθέσεις λίπους μαζί με άλλες τοξίνες με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται λείο.

Βεντουζοθεραπεία – Cupping Therapy

Η θεραπεία με βεντούζες διεγείρει τη ροή κυρίως της λέμφου και του αίματος στους μύες και τους ιστούς, χαλαρώνει τους μύες, αποβάλλει τοξίνες, κινεί τα στάσιμα υγρά του σώματος.

Θέλετε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας;

%d bloggers like this: