Ολιστική Μάλαξη

HOLITOUCH

Holistic Treatments & Training

Treat yourself… Train your mind…

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Τraditional Thai Massage (nuad massage)

Το Tαϊλανδέζικο μασάζ είναι ένα από τα αρχαιότερα ολιστικά θεραπευτικά συστήματα και αποτελεί, ίσως, τον καλύτερο συνδυασμό παραδοσιακής ανατολικής φιλοσοφίας και “συμβατικής” θεραπευτικής προσέγγισης.

Η τεχνική εκτελείται στο έδαφος, με τον δέκτη ντυμένο με άνετο ρουχισμό, ενώ ο χειριστής ασκεί πιέσεις ακριβείας χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες, τις παλάμες, τους πήχεις και τα πόδια.

Το Ταϊλανδέζικο μασάζ έχει επιρροές από την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Αγιουβέρδα (Ινδική ιατρική), καθώς οι πιέσεις γίνονται πάνω στα ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινοί) του σώματος, ενώ οι χειρισμοί έχουν δράση τόσο σε μυοσκελετικό όσο και σε νευρομυϊκό επίπεδο.

Ετσι, λοιπόν, επιτυγχάνεται μια άμεση εξισορρόπηση του ενεργειακού πεδίου του δέκτη και μια βαθιά χαλάρωση του νευρικού συστήματος και του μυϊκού ιστού.

Τraditional Thai Massage (nuad massage)

Ως εκ τούτου, το άγχος, οι πόνοι του μυοσκελετικού, οι δυσκαμψίες (πνευματικές και σωματικές), η υπερκόπωση, τα περιφερικού τύπου προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, είναι λίγες μόνο από τις διαταραχές που μπορούν σταδιακά να εξομαλυνθούν με τους χειρισμούς του Ταιλανδέζικου μασάζ.


Sport Massage

Αθλητική μάλαξη, με δυναμικούς χειρισμούς  και διατάσεις. Ιδανική για ανθρώπους που γυμνάζονται, αλλά ταυτόχρονα βιώνουν και μία έντονη καθημερινότητα.

Sport Massage

Deep Tissue Massage

Μάλαξη βαθέως ιστού, για βαθιά μυοπεριτονιακή χαλάρωση και εξισορρόπηση των νευρομυοσκελετικών διαταραχών.

Deep Tissue Massage

Relax & Release Massage

Χαλαρωτική, πιο ήπια μάλαξη για εξισορρόπηση του νευρικού, κυρίως συστήματος και αύξηση της αιματικής ροής.

Relax & Release Massage

4 Hands Relax & Release Massage

Το Relax & Release Massage από δύο θεραπευτές, οι οποίοι με απόλυτα συντονισμένους χειρισμούς διπλασιάζουν το ευεργετικό αποτέλεσμα.

4 Hands Relax & Release Massage

Trigger Point Massage

Δυναμική μάλαξη με πιέσεις στα trigger point (μυοπεριτονιακά σημεία πυροδότησης πόνου), με σκοπό την ανακούφιση από μυικούς σπασμούς και πόνους.


Θέλετε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας;

%d bloggers like this: