Εκπαίδευση

Γνωρίστε τα εκπαιδευτικά προγράμματα του HOLITOUCH

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH διδάσκουμε όλες τις μεθόδους που εφαρμόζουμε. Στόχος μας η μετεκπαίδευση επαγγελματίων υγείας αλλά και όλων όσων ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σε έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και θεραπείας.

Ηλεκτροβελονισμός

Σεμινάρια Ηλεκτροβελονισμού

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH εφαρμόζουμε και διδάσκουμε την μέθοδο του ηλεκτροβελονισμού για την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων, νευρομυοσκελετικών δυσλειτουργιών και εθισμών (διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ κ.α.)

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ρεφλεξολογίας

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH, ομάδα έμπειρων ρεφλεξολόγων διδάσκει τις τεχνικές της Ρεφλεξολογίας για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων και δυσλειτουργιών του οργανισμού με σκοπό την εξισορρόπηση του οργανισμού και την επαναφορά της ομοιόστασης.

Εκπαίδευση στη Βεντουζοθεραπεία, στη Μοξοθεραπεία και το Gua Sha

Εκπαιδευτικό διήμερο σε 3 μοναδικές θεραπείες της κινέζικης ιατρικής. Η θεραπεία με βεντούζες διεγείρει τη ροή κυρίως της λέμφου και του αίματος στους μύες και τους ιστούς, χαλαρώνει τους μύες, αποβάλλει τοξίνες, κινεί τα στάσιμα υγρά του σώματος. Η μοξοθεραπεία προσφέρει ανακούφιση από τους πόνους, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και γενικότερα η τόνωση ολόκληρου του οργανισμού. Το Gua Sha μειώνει την φλεγμονή, βοηθά στους χρόνιους πόνους, στους πονοκεφάλους, στη αϋπνία ενώ τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται με επιτυχία και στον αισθητικό τομέα

Εκπαίδευση στην Ολιστική Μάλαξη

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH εφαρμόζουμε και διδάσκουμε διάφορους τύπους Ολιστικής Μάλαξης όπως sport massage, Deep Tissue Massage, Relax Massage, Trigger Point κ.α.

Εκπαίδευση στο Traditional Thai Massage

Στο κέντρο εφαρμογής και εκπαίδευσης HOLITOUCH εφαρμόζουμε και διδάσκουμε το Ταϊλανδέζικο μασάζ το οποίο έχει επιρροές από την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Αγιουβέρδα και δρα τόσο σε μυοσκελετικό όσο και σε νευρομυϊκό επίπεδο.

%d bloggers like this: